Weekendschool voor Oekraïense vluchtelingen Weekendschool voor Oekraïense vluchtelingen
Eind april startte de Weekendschool voor Oekraïense vluchtelingen. Iedere zaterdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur voor kinderen van Oekraïense vluchtelingen. Met hun ouders – meestal hun moeder – zijn ze dan in de Michaelkerk waar kinderen in een aantal groepen én hun ouders bezig zijn met de Nederlandse en de Oekraïense cultuur. Dit wordt verzorgd door henzelf en door in Nederland wonende Oekraïners. Vrijwilligers van de Markuskerk en de Michaelkerk zijn aanwezig voor ondersteuning, zoals de inwendige mens (koffie, thee, limonade) en allerlei andere ondersteuning.

We zijn blij dat we deze mooie vorm van zelforganisatie oecumenisch kunnen ondersteunen vanuit de Markus- en Michaelkerk. Er wordt dankbaar en intensief gebruik van gemaakt!
Inlichtingen: Victor Witter (06-23787731)