Welkom in de Markuskerk!

Onze kerk profileert zich als ‘open, betrokken en gastvrij’. Als predikant ervaar ik dat dat meer dan alleen mooie woorden zijn. De betrokkenheid op elkaar is groot en er is veel ruimte om samen naar nieuwe wegen te zoeken. Gelukkig ook steeds meer samen met de andere kerken van de PG Breda. Het is de roeping van de kerk – om met Samuel Wells te spreken – om ‘de schepping te vieren, te genieten van cultuur en te delen in bloeiend leven’. Daaraan willen we de komende jaren opnieuw vorm geven in en rond ons kerkgebouw, bijvoorbeeld door de herinrichting van onze tuin. Het is erg inspirerend om daar samen mee bezig te zijn, niet alleen met gemeenteleden, maar ook met andere gebruikers van ons gebouw. Welkom in de Markuskerk!
Ds. Ton van Prooijen