Ik ben nieuw Ik ben nieuw
Leuk dat je onze website bezoekt! Kijk gerust rond om alvast iets over ons te weten te komen. Ken je onze gemeente nog helemaal niet? We zijn één van de drie wijkkerken van de Protestantse Gemeente Breda. Je bent van harte welkom bij onze zondagse vieringen en bij onze andere activiteiten. Onze vieringen zijn om 10:00 uur. Één zondag in de maand kerken we in de Lucaskerk in de Haagse Beemden, zie ook onder het kopje “Vieringen en agenda” op deze pagina.

Stap gerust ook binnen als de kerk open is. Er is altijd wel iemand die je dan het een en ander kan vertellen en je vragen kan beantwoorden. Heb je kinderen, daar is ook aandacht voor. Als je nader wil kennis maken, neem dan contact met ons op. Dan vertellen we je over het reilen en zeilen in onze gemeente en hoe we ons beeld van gemeente-zijn vorm willen geven. Ook kunnen we je met enkele gemeenteleden introduceren die zich bezighouden met facetten die jij van belang vindt.

Als je al lid bent van de Protestantse Kerk Nederland en je bent komen wonen in Breda, dan krijg je een automatisch  een welkomstbrief, waarna de wijkouderling contact met je opneemt.
 
terug